ViccKirály nyitóoldal

Viccek

Egysorosak

Humoros sztorikA 100 legfrissebb
Darwin díjasok
Gyerekszáj
Legcikisebb élményem
Megtörtént esetek
Városi legendák

Humoros versek

Társkereső - Randi

[1] 2 3 »

       Darwin díjasok [1/30]

Hallottam egy történetet, miszerint másod és harmadrangú romániai utakon érdékes pénzszerzési eszközöket alkalmaznak. Keresztbeállnak az úton egy (persze lopott) nagy autóval. Megállásra kényszerítik az autóst, kiszállítják járművéből, majd elhajtanak vele, az illető meg ottmarad. Egyszer egy kamiont akartak így elfogni (kinövi magát az üzlet:)), csakhogy nem számoltak azzal, mi van ha egy pillanatra elbóbiskol a török kamion sofőrje...
Gondolom nem nehéz kitalálni: az egész banda ottpusztult.

Beküldő: prez Értékelés: 12345678910 8.88

       Darwin díjasok [2/30]

Néhány évvel ezelőtt két bungee jumping sportoló elhatározta, hogy az iowai (USA) Boone Scenic Valley vasúti hídról fog leugrani. A szűk, egyvágányos híd a Des Moines folyó felett ível át, szavakkal le sem írható, mekkora élmény a hatalmas mélységbe tekinteni a keskeny hídról.
A két kalandor teljes mértékben híján volt a félelemnek, begyalogoltak a híd közepére, kikötötték a kötelüket, majd a mélybe vetették magukat. A kalandnak azonban rossz vége lett, amikor megérkezett a vonat, ugyanis a két jóeszű fickó a hídon található legerősebb dologhoz kötötte ki magát: a vasúti sínhez...

Beküldő: ylaci Értékelés: 12345678910 8.88

       Darwin díjasok [3/30]

Egy ember meghalt, amikor a Mammoth Mountain sípályán egy habszivacs matracon csúszott le és a sífelvonó oszlopának ütközött. A baleset hajnali 3 óra körül történhetett a sheriff szerint. A 22 éves Matthew David Hubal és barátai egy turistaúton baktattak fel a sípályához, a sífelvonó egyik oszlopáról leszedték a habszivacs védőréteget és azon csúszkáltak le, amíg Hubal egy oszlopnak nem csapódott. A habszivacsot arra használják, hogy megvédje a síelőket, ha esetleg az oszlopnak ütköznének. A nyomozás során közben kiderült, hogy az oszlop mely megölte Hubalt pont az volt, melynek védőrétegét a srácok eltávolították.

Beküldő: Beatrix21 Értékelés: 12345678910 8.88

       Darwin díjasok [4/30]

Marino Malerba, hivatására nézve orvvadász, lelőtt egy, a feje fölött kiálló sziklán békésen nézelődő szarvast. Öröme rövid volt, a súlyos állat ugyanis rázuhant, és agyonnyomta.

Beküldő: Beatrix21 Értékelés: 12345678910 8.88

       Darwin díjasok [5/30]

Buxton, N.C - Daniel Jones (21) meghalt a tengerparti strandon, mert ráomlott a saját maga ásta homokgödör fala. Strandszomszédai szerint Jones gyakran ásott mély gödröt a homokba, mondván, véd a szél ellen. Legutoljára nyolc láb (két és fél méter) mélyre ásott le, és a gödör alján ücsörgött strandszékén, mikor ráomlott a homokfal. A strandolók kezükkel próbálták kiásni a szerencsétlent a homok alól, ám a művelet még a lapáttal felszerelt strandmentőknek is közel egy órába tartott.

Beküldő: Beatrix21 Értékelés: 12345678910 8.88

       Darwin díjasok [6/30]

Bangkok, Thaiföld - A kormánynak le kell törni a "Pumpálás" néven elharapódzott undorító őrületet - jelentette ki a bangkoki Nakhon Ratchasima Kórház szóvivője. Hozzátette: ha ez a perverz szokás nem tűnik el a színről, Thaiföld ifjúságának krémje elpusztul. A szóvivő mindezt azok után hangoztatta, hogy a 13 éves Charnchai Puanmuangpak darabjait rohammentő szállította be a kórházba.
A szóvivő ismertetése szerint a legtöbb "Pumpáló" egyszerű biciklipumpát használ. Mélyen beillesztik a fúvókát a végbélnyílásba, majd hirtelen megnyomják, ezzel okozva pillanatnyi élvezetet. Az ifjú Charnchai-nak, aki kéthengeres lábpumpával "nyomta", ez nem volt elég. Eldicsekedett barátainak, hogy kipróbálja a sűrített gázos tömlőt a közeli benzinkútnál. Még aznap éjszaka a tettek mezejére léptek, és meglátogatták a helyszínt, ahol a srác behelyezte a csövet, és bedobta a légpumpát működésbe hozó érmét.
A közelben tankoló asszony a rettenetes hangra odanézet, és először tapsolt, mert azt hitte, hogy tüzijátékot rendezett valaki. A helyi hatóságok még órákkal az esemény után is szedegették szerencsétlen srác belső részeit. Mint mondták: ahogyan a nagymennyiségű gáz benyomult a bélrendszerbe, azonnal robbant.

Beküldő: Beatrix21 Értékelés: 12345678910 8.88

       Darwin díjasok [7/30]

Bukarest, Románia 1999. - Saját autójában, szeretkezés után, szénmonoxid mérgezés miatt halt meg Mario Bugeanu (24), román NB1-es focista és barátnője - jelentették a helyi hatóságok. A Gloria Bistrita középpályása és 23 éves barátnője, Mirela Iancu úgy közösültek a focista apjának garázsában álló autó ülésén, hogy közben járt a motor, majd akkor sem állították le, amikor a pihenésre került sor - nyilatkozta a helyi lapoknak Dumitru Secrieru rendőr százados. Úgy tűnik, nem tudtak arról, hogy a szénmonoxid veszélyes - tette hozzá Secrieru.

Beküldő: Beatrix21 Értékelés: 12345678910 8.88

       Darwin díjasok [8/30]

A rendőrség közleménye szerint egy Olathe-i férfi szörnyethalt, miután egy vonat elütötte. Az áldozat autója lerobbant a 35-ös főúton és mivel nem sikerült megjavítania a helyszínen a járművet, telefonon akart segítséget hívni. A mozdonyvezető ekkor vette észre a férfit, amint az a sínek között állt. A mozdonyvezető elmondta, hogy látta, amint a férfi egyik kezében telefonnal állt a síneken, míg a másik kezét a fülére tapasztotta, hogy a közeledő vonat által keltett zaj ne zavarja a telefonhívás lebonyolításában.

Beküldő: ylaci Értékelés: 12345678910 8.88

       Darwin díjasok [9/30]

Nyolc elsőéves egyetemi hallgató egészen késő éjszakáig az egyetemi könyvtárban töltötte az idejét, amikor is arra a következtetésre jutottak, hogy nagy buli lesz lecsúszni az általuk szennyesruha-ledobónyílásnak vélt lyukon.
Talán pár év egyetemen eltöltött idő után rájöttek volna, hogy könyvtárakban nem túl gyakran lehet szennyesledobókkal találkozni. A nyílás valójában szemétledobó volt és egyenesen egy automata présgépbe vezetett. A 19 éves Wesley ugrott elsőként és egy üdítő háromemeletes zuhanást követően a gép halálra zúzta.
A többiek valamiért nem követték a példáját...

Beküldő: ylaci Értékelés: 12345678910 8.88

       Darwin díjasok [10/30]

Kerry Bingham iszogatott néhány barátjával, amikor egyikük megemlítette, hogy ismer valakit, aki kötélen leugrott a Tacoma Narrows Hídról. A társalgás egyre hevesebb lett, és kb. tízen összesereglettek a hídon hajnali 4.30-kor. A híd közepéhez érve eszükbe jutott, hogy senki nem hozott kötelet. Az önként jelentkező Bingham - aki folytatta az ivást - felfedezte, hogy egy kábelköteget otthagytak a korlátnál. Bingham lábát odarögzítették a hídhoz. 40 lábnyit zuhant, mielőtt a kábel megfeszült, és leszakította a lábfejét. Csodával határos módon túlélte a jeges vízbe zuhanást, és két arra járó halász kimentette.
"Csak annyit mondhatok, hogy a Jóisten velem volt aznap éjjel." - mondta Bingham. "Nincs semmi más hozzáfűznivalóm."
Bingham lába soha nem került elő.

Beküldő: ylaci Értékelés: 12345678910 8.88

[1] 2 3 »

       Ki a király?

1. Trepi (98)
2. Cl@ra (84)
3. BeeDotti... (53)
4. homa (16)
5. ylaci (15)
6. gletty (12)
7. cstomika (11)
8. noname33 (10)
9. lena0425 (9)
10. Bettinaa (7)

       Izé...


       Vicclevél

Ha szeretnéd a nap viccét naponta a postafiókodban tudni, iratkozz fel a vicclevélre!       Top 100

Viccek
Egysorosak
Humoros sztorik
Humoros versek

       A nap képe